httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rob Hartill <hart...@hyperreal.com>
Subject Problems with apache 0.8.11 on IRIX 5.3 (fwd)
Date Wed, 30 Aug 1995 17:39:42 GMT

It sounds like a config problem, but there aren't any real clues for
this problem.

No response sent to this guy yet.



Forwarded message:
> From silvestr@acebo.sdi.uam.es  Wed Aug 30 02:37:07 1995
> Message-Id: <9508300934.AA00725@acebo.sdi.uam.es>
> Errors-To: <MAILER-DAEMON@acebo.sdi.uam.es>
> Date: Wed, 30 Aug 95 11:35:05 0200
> Sender: silvestr@acebo.sdi.uam.es
> From: Joao Luis Silva Damas <silvestr@acebo.sdi.uam.es>
> X-Mailer: Mozilla 1.1N (X11; I; SunOS 5.4 sun4m)
> Mime-Version: 1.0
> To: apache-bugs@apache.org
> Subject: Problems with apache 0.8.11 on IRIX 5.3
> X-Url: http://www.apache.org/
> Content-Transfer-Encoding: 7bit
> Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
> 
> Hi,
> I am trying to run apache 0.8.11 on an indy running iris 5.3and i have not been
> le to do so.
> The server just won't run. 
> It quits without any message.
> I have tried compiling with different combinations of modules compiled
> into the server, i have compiled the server both with and without -lsun,
> I have tried using BindAddress to only one of the IP addresses of the machine
> i am using. I have installed both in /usr/loca/etc/httpd and in the directory
> where it is compiled. Also putting httpd in the sever roor directory.
> No way it will run ad it won't say why not.
> Most surprising is the fact that if I start the server under a non-root user
> and tell it to listen to a reserved port (such as 81, i am using port 80 for
> serving www with a different server) it never complains it can't bind to the
> port, and it should.
> And yes, I am not putting group as #-1, but rather as users (a local group).
> 
> 
> Thanks in advance for your help.
> Joao Damas
> Unix and networking
> Universidad Autonoma de Madrid, Spain
> 

Mime
View raw message