httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rob Hartill <hart...@hyperreal.com>
Subject Apache 0.8.8 can't run a Irix 5.2? (fwd)
Date Wed, 09 Aug 1995 16:49:49 GMT
Forwarded message:
>From peter@cartes.hut.fi  Wed Aug  9 00:03:38 1995
Message-Id: <199508090705.KAA07036@cartes.hut.fi>
Date: Wed, 09 Aug 95 09:04:24 0200
Sender: peter@cartes.hut.fi
From: Peter Hjelt <peter@cartes.hut.fi>
X-Mailer: Mozilla 1.1N (X11; I; IRIX 5.3 IP22)
MIME-Version: 1.0
To: apache-bugs@apache.org
Subject: Apache 0.8.8 can't run a Irix 5.2?
X-URL: http://www.apache.org/
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii

I tried out the Apache 0.8.8 beta version of httpd (way cool), and couldn't get
it running on Irix 5.2 (Indy workstation). It runs just fine on Ultrix/Linux,
but the Irix version refuses to run.

Ii compiles alright, and leaves a valid ELF 32-bit MSB dynamic executable (not
stripped) MIPS - version 1 executable. When the executable is run, it exits
WITHOUT any error/debug messages or logged information on any problems. Why?

I have no debug/trace utilities on this machine for now, can't check what the
problem is. Is this a known bug, or a bug at all? The configuration should be
all correct..

Anyway, its way fast on Ultrix and beats our ncsa 1.4 in coolness just anytime. 

The only problem I've had so far is the exec cmd="" stuff, can't get ANY exec
ssi working. Going to test this some more, though..

/*------------------------------------------------------------------------
     E-Mail: phjelt@iki.fi         URL: http://www.iki.fi/phjelt/
        IRC: MXV on #WWW, #perl    Tel. +358-0-5054790, +358-0-464008 
------------------------------------------------------------------------*/




Mime
View raw message