httpd-cli-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Allen Mayes" <ama...@telus.net>
Subject [cli-users] ASP.NET Version Mismatch Error
Date Fri, 26 Aug 2005 15:55:47 GMT
I am reporting the same error as posted by Bostjan Orter, back on 22 Jul
2005.
ASP.NET Version Mismatch Error "Visual Studio .NET has detected that web
server is running ASP.NET version 1.0.
The relevant configuration (httpd) sections contain:

#=================================================================
<VirtualHost *:80>
ServerName www.????.com
ServerAlias ????.net *.modeliste.net ????.ca www.????.ca ????.com
www.????.com
ServerAdmin web@????.net
DocumentRoot "C:/Inetpub/wwwroot"
ServerName ????.net
#=================================================================

<IfModule mod_aspdotnet.cpp>
AliasMatch "^/(?i)aspnet_client/system_web/(\d+)_(\d+)_(\d+)_(\d+)/(.*)" \
"C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v$1.$2.$3/ASP.NETClientFiles/
$4"
<Directory "C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v*/ASP.NETClientFiles">
Options FollowSymlinks
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>
# Mount application
AspNetMount / "C:/Inetpub/wwwroot"

# Allow asp.net scripts to be executed
<Directory "C:/Inetpub/wwwroot">
Options FollowSymlinks ExecCGI
Order allow,deny
Allow from all
DirectoryIndex default.aspx index.htm
</Directory>

</IfModule>
The error manifests whether trying to open a project or create a new
project.
HTML pages appear to work, for the limited functionality I used to test the
server before trying to use VS 2003 (i.e. links and simple html elements>.
I'm thinking this problem should be escalated to BUG status.
Can any one offer help?
Regards,
Allen



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: cli-users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: cli-users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message