httpd-cli-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Carlos C <ccana...@satx.rr.com>
Subject [cli-users] Unknown error: mod_aspdotnet
Date Thu, 28 Apr 2005 01:12:35 GMT
Hello.

I seem to have stumbled onto a very unique error. I haven't found 
anything about it.
first of all.. I had mod_aspdotnet running earlier this year. It was 
running ok.
After i installed visual c# 2005 beta (which came with .net 2.0) I had 
Matt Morrison's problem:
[error] [client 70.114.24.225] mod_aspdotnet: Failed to create ASP.NET 
Request, Exception follows
[error] [client 70.114.24.225] mod_aspdotnet: System.TypeLoadException: 
Could not load type 'Apache.Native.apr_table_t' from assembly 
'Apache.Web, Version=2.0.0.2002, Culture=neutral, 
PublicKeyToken=9b9b842f49b86351'.\r\n   at 
Apache.Web.WorkerRequest..ctor(UInt32 ReqRecordPtr, Host ThisHost)\r\n 
  at Apache.Web.Host.HandleRequest(UInt32 ReqRecordPtr)
http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/httpd-cli-users/200502.mbox/%3c20050203020017.9128.qmail@web54505.mail.yahoo.com%3e
-- with the 2.0 CLR on
But, AspNetVersion did not fix my problem. whenever i enable this 
directive to v1.1.4322. Apache dies in a run time error and this is 
logged to error.log:

[error] (-2145513342)Unknown error: mod_aspdotnet: Could not create the 
.NET interface for the Apache.Web.HostFactory.
[crit] (-2145513342)Unknown error: mod_aspdotnet: Failed to start 
Asp.Net Apache.Web host factory

---

I'm using mod_aspdotnet-2.0.0.2002-snapshot-rev124420.msi
Apache.Web shows up in Assembly Cache (version 2.0.0.2002, culture 
neutral, public key token 9b9b842f49b86351, Gac)
/framework has 1.0.3705, 1.1.4322, and 2.0.40607

httpd.conf section is as follows:
#ASP.NET
LoadModule aspdotnet_module modules/mod_aspdotnet.so
AddHandler asp.net asax ascx ashx asmx aspx axd config cs csproj \
                    licx rem resources resx soap vb vbproj vsdisco webinfo

<IfModule mod_aspdotnet.cpp>
     AspNetVersion v1.1.4322
     AliasMatch 
"^/(?i)aspnet_client/system_web/(\d+)_(\d+)_(\d+)_(\d+)/(.*)" \
 
"C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v$1.$2.$3/ASP.NETClientFiles/$4"
     <Directory "C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v*/ASP.NETClientFiles">
         Options FollowSymlinks
         Order allow,deny
         Allow from all
     </Directory>

     #sayre (asp.net)
     AspNetMount /sayre "E:\aspwork\sayre"
     Alias /sayre "E:\aspwork\sayre"
     <Directory "E:\aspwork\sayre">
         Options FollowSymlinks Indexes Includes ExecCGI
         Order allow,deny
         Allow from all
         DirectoryIndex default.htm default.aspx
     </Directory>
</IfModule>
  #~ASP.NET

any insight is welcomed. :)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: cli-users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: cli-users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message