httpd-cli-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 33386] New: - Could not load type 'Apache.Native.apr_table_t' from assembly 'Apache.Web
Date Thu, 03 Feb 2005 12:23:20 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=33386>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=33386

           Summary: Could not load type 'Apache.Native.apr_table_t' from
                    assembly 'Apache.Web
           Product: Apache mod_aspdotnet
           Version: 2.0.0
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: mod_aspdotnet
        AssignedTo: cli-dev@httpd.apache.org
        ReportedBy: ladyroot@chello.pl


Hmm, I adore well and clearly descripted errors:

[error] mod_aspdotnet: HandleRequest: Failed with unexpected Exception; System.
TypeLoadException: Could not load type 'Apache.Native.apr_table_t' from assembly 
'Apache.Web, Version=2.0.0.2000, Culture=neutral, 
PublicKeyToken=9b9b842f49b86351'.\r\n   at Apache.Web.Host.HandleRequest(Int32 
Req)\r\n   at Apache.Web.HostFactory.HandleHostRequest(Int32 HostKey, Int32 Req)

The code I wanted to run was a simple..
<%= &#8220;Hello, World!&#8221; %>

Running on Apache 2.0.52, mod mod_aspdotnet-2.0.0, then tried mod_aspdotnet-2.0.
0.2002-snapshot-rev124071

Configured exactly as on http://httpd.apache.org/cli/mod_aspdotnet

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

Mime
View raw message