httpd-cli-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 32902] New: - IsPostBack return false after posting from a mobile device.
Date Fri, 31 Dec 2004 12:52:02 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=32902>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=32902

           Summary: IsPostBack return false after posting from a mobile
                    device.
           Product: Apache mod_aspdotnet
           Version: 2.0.0
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: critical
          Priority: P2
         Component: Apache.Web
        AssignedTo: cli-dev@httpd.apache.org
        ReportedBy: olivier.bossaer@gmail.com


When I use Internet Explorer or Firefox on my personal website... everything
goes normal and it work perfectly. But my web site is firstly create to be an
IMODE website. I use my personal GSM to access to this website. but when I post
some data with a normal submit button nothing append. I've listen the line with
Ethereal and it seem the only diference between my cell phone and IE/FireFox is
the case of header Content-Length.

IE/FireFox:
  Content-Length: 94\r\n

Mobile Device (Mitsubishi M341i):
  content-length: 94\r\n

PS: Sorry for my poor english...

Thank you for your great job,
oLiViEr

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

Mime
View raw message