httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 58335] New: mod_authnz_ldap mismatch
Date Mon, 07 Sep 2015 06:13:12 GMT
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=58335

            Bug ID: 58335
           Summary: mod_authnz_ldap mismatch
           Product: Apache httpd-2
           Version: 2.2.15
          Hardware: PC
                OS: Mac OS X 10.1
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: mod_authnz_ldap
          Assignee: bugs@httpd.apache.org
          Reporter: brian.lavallee@invite-comm.jp

I have run into a strange issue.  Usernames with a period (fname.lname) will
fail authentication.  Result is a password mismatch.  

Usernames without a period (lname), authenticate properly.

The credentials used are correct, tested with other methods against the LDAP
server.  The LDAP configuration is correct, single word users do not have any
issues.  

It's just usernames with a period that will not authenticate.


[timestamp] [error] [client x.x.x.x] user fname.lname: authentication failure
for "/": Password Mismatch


Environment:
CentOS 6.7 64-Bit
httpd installed via yum

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message