httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 55981] mod_mbox hang on some e-mails on user@openoffice.a.o - see INFRA-7171
Date Sun, 12 Jan 2014 13:50:32 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=55981

Rainer Jung <rainer.jung@kippdata.de> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|---                         |FIXED

--- Comment #12 from Rainer Jung <rainer.jung@kippdata.de> ---
Hi Sebb, thanks for your feedback and tests.

The last change I made to the eu mail-archives were on January 9th, 10:51 p.m.
UTC. I commited that final change right now as r1557528 to svn.

I tried to debug the root cause as well, but also got problems with browser the
cache. The javascript engine complained about non-well formed ajax reponses
(the same URL that you provided in Comment #10) because of an ampersand in the
id attribute. But when I retrieved the same content with a simple commandline
client it passed the tests for well-formedness and there was the %26 instead of
the ampersand.

I copied the latest variant of mod_mbox to the us mail-archives now as well
(and restarted it).

I will close this now, feel free to reopen if you stumble over the same problem
again.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message