httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 55782] ProxyPass'ing to HTTPS server via proxypass creates SNI failure
Date Tue, 03 Dec 2013 05:17:31 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=55782

Kaspar Brand <asfbugz@velox.ch> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |NEEDINFO
           Hardware|PC                          |All
                 OS|Linux                       |All

--- Comment #3 from Kaspar Brand <asfbugz@velox.ch> ---
By "requests to the front end server", I only meant those coming in on that
server, not those leaving it (i.e. the requests to the backend). I assume that
currently, your frontend receives requests for both its FQDN ("abc.com") and
for "localhost".

Perhaps you're misunderstanding what ProxyPreserveHost is for. It mostly
doesn't make sense to turn it on when proxying SSL URLs (see e.g this thread
here:
https://mail-archives.apache.org/mod_mbox/httpd-dev/201304.mbox/%3CCD8A0375.2AAF0%25eugenel@amazon.com%3E).

Did you already try if "disablereuse=on" (see comment 1) makes these errors go
away? (Alternatively, you can simply drop the "ProxyPreserveHost On" directive
- which would actually be the better fix, unless you're trying to do some kind
of "proxied mass name-based virtual hosting", as mentioned in the
documentation.)

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message