httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 54359] HTTPS 404 Not Found error references server port 80
Date Thu, 03 Jan 2013 07:40:06 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=54359

Kaspar Brand <asfbugz@velox.ch> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |NEEDINFO

--- Comment #4 from Kaspar Brand <asfbugz@velox.ch> ---
(In reply to comment #2)
> In my case, for almost all of the proxy'ed requests this works like a charm,
> except for PUTs which generate a 404 Not Found and list port 80 even though
> it are HTTPS requests proxy'ed to 9002. I would therefore expect the port to
> be listed either as 443 or 9002, port 80 does not really make sense.

(In reply to comment #3)
> Nevertheless, I think it is extremely  confusing to get a 404 Not Found
> referencing port 80 when doing HTTPS requests, doubly so in my case where I
> am proxy-ing to port 9002 and port 80 is nowhere used.

What are the ServerName, UseCanonicalName and UseCanonicalPhysicalPort settings
for the VirtualHost running on port 9002? You might have to tweak these
settings to get the desired behavior, see
http://httpd.apache.org/docs/2.4/mod/core.html#usecanonicalphysicalport.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message