httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 31765] Apache can not start in MS Winxp Service Pack 2
Date Thu, 18 Oct 2012 11:38:25 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=31765

Martin Mugweru <martohvb@yahoo.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|RESOLVED                    |REOPENED
         Resolution|INVALID                     |---

--- Comment #22 from Martin Mugweru <martohvb@yahoo.com> ---
"An invalid argument was supplied. : Child 4076: setup_inherited_listeners(),
WSASocket failed to open the inherited socket"

This is something that appears to have been there for a while and am stuck in
this murky thing. Am running winXP with SP3 on a Thinkpad. I have un installed
my antivirus, and other services. Initially I was running wamp for a couple of
years then, from no where, on a bizarre day it started reporting this error. I
tried uninstalling and installing different versions of wamps and httpds all in
vain. Now am trying httpd-2.2.21-win32-x86-no_ssl but still am stuck. 

SOMEBODY HEEELLLLP!!!!!.

I have played around with LMHOSTS and NETBIOS tricks and yielded nothing. I
wonder is it something Apache has ignored since 2006 or the implementation is
just bugy or there is a secret weapon hidden some where? Restoring my machine
seam to be the last option at the expense of buying restore CDs, surely.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message