httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 53692] New: mod_auth_form loses request body before login page can be created
Date Fri, 10 Aug 2012 21:43:03 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=53692

          Priority: P2
            Bug ID: 53692
          Assignee: bugs@httpd.apache.org
           Summary: mod_auth_form loses request body before login page can
                    be created
          Severity: normal
    Classification: Unclassified
                OS: Linux
          Reporter: bannis@wne.edu
          Hardware: Other
            Status: NEW
           Version: 2.4.2
         Component: mod_auth_form
           Product: Apache httpd-2

Module mod_auth_form is losing POSTed data with default encoding before it can
be made part of a login form. This does not happen with multipart/form
encoding. The KEEP_BODY input filter is in place. Some simple debugging
suggests that the issue is with the module's call to ap_parse_form_data.
Whatever that function is doing with the data it reads as part of the
subrequest, it's not making it back to the main input stream.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message