httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 53647] New: Bus Error on Startup when SSL enabled
Date Thu, 02 Aug 2012 17:24:53 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=53647

          Priority: P2
            Bug ID: 53647
          Assignee: bugs@httpd.apache.org
           Summary: Bus Error on Startup when SSL enabled
          Severity: critical
    Classification: Unclassified
                OS: Solaris
          Reporter: apache@jdrtech.com
          Hardware: Sun
            Status: NEW
           Version: 2.4.2
         Component: mod_ssl
           Product: Apache httpd-2

Solaris 10 with Studio 11.

CFLAGS="-m64 -xcode=pic32"

using httpd-2.4.2, openssl-1.0.1c, apr-1.4.6, apr-util-1.4.1

Works great when SSLEngine NOT on. Crashes on startup with Bus Error when
turned on.

dbx output:

t@1 (l@1) program terminated by signal BUS (invalid address alignment)
0xffffffff7df627ec: _free_unlocked+0x0058:      ldx      [%i5 - 16], %o1
Current function is ssl_init_ctx_cleanup
 1677       MODSSL_CFG_ITEM_FREE(SSL_CTX_free, mctx->ssl_ctx);

Tried DSO and static module(s) with same results using default install and
configuration files.

Works great with http version 2.2.22

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message