httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 50934] Intermittent empty HTTP response header in CGI request
Date Mon, 04 Apr 2011 18:04:39 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=50934

Nelson Oliveira <noliveira@hostopia.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |INVALID

--- Comment #2 from Nelson Oliveira <noliveira@hostopia.com> 2011-04-04 14:04:36 EDT
---
After more extensive analysis, we found that Apache HTTPD 2.2.17
had no issue, but we rather had a third-party daemon running on our test
servers, that was sending SIGTERM signals about every 50 minutes "believing"
that the Apache thread was idle, when in fact it was not.
We previously didn't have this issue in Apache 1.3.x, and it appears that
signal handling changed somewhat from 1.3.x to 2.2

Short comment: There is no issue with Apache. This bug should be invalid.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message