httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 50976] New: Apache losts client's ip (%a or %h) sometimes.
Date Sat, 26 Mar 2011 09:14:11 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=50976

           Summary: Apache losts client's ip (%a or %h) sometimes.
           Product: Apache httpd-2
           Version: 2.2.17
          Platform: PC
        OS/Version: FreeBSD
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Core
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: igor.goncharenko@gmail.com


In logs sometimes i see:

:: my.domain.com [26/Mar/2011:08:57:29 +0000] 0 99049 /index.php  200 2487
"Mozilla/5.0 [en] (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.0; U)" 


10.10.10.10 my.domain.com [26/Mar/2011:09:00:36 +0000] 0 99050 /index.php  200
2487 "Mozilla/5.0 [en] (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.0; U)"               

Both requests from 10.10.10.10. 

So, in first request i see that apache losts client's ip. I investigated http
headers for both requests(and answers from apache) by wireshark and saw that
both are identical and correct.

Logformat:
LogFormat "%a %V %t %T %P %U %q %>s %b \"%{User-Agent}i\"" debug


This issue concerned apache 2.0.6X and 2.2.17 (just upgraded). 

Advise me what can i do for resolve issue or for additional debugging?


Thx
---
Igor

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message