httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 50907] can't load php module
Date Thu, 10 Mar 2011 18:50:29 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=50907

--- Comment #4 from ddyer <ddyer-apache@real-me.net> 2011-03-10 13:50:27 EST ---
Good guess, but no cigar.  Some interesting bits to report, though.
There's a direct dependent of php5apache2_2.dll called php5ts.dll

The "console mode start" process, which works, finds both this an a bunch of
unreported dependents stored in the php\ext directory.  I monitored this
with procmon.

The "service mode" start option, which doesn't work and is the subject
of this discussion, never looks for either (according to procmon).  But,
if I place a copy of php5apache2_2.dll in the apache root directory, then
that copy is loaded, AND php5ts.dll is loaded FROM THE PHP DIRECTORY.
So apparently the loadmodule process is making some progress.  However
the rest of the process (all the sub dlls in ext) are not loaded, and
the complaint in the log becomes this:


Syntax error on line 689 of C:/Program Files (x86)/Apache Software
Foundation/Apache2.2/conf/httpd.conf:
PHPINIDir takes one argument, Directory containing the php.ini file

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message