httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 50562] New: wrong PATH_INFO CGI environment with non-ASCII UTF8 characters
Date Mon, 10 Jan 2011 02:50:05 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=50562

           Summary: wrong PATH_INFO CGI environment with non-ASCII UTF8
                    characters
           Product: Apache httpd-2
           Version: 2.2.14
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: critical
          Priority: P2
         Component: Win32 MSI Installer
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: yelu27@gmail.com


I setup apache on xp. With the following URI:
http://127.0.0.1/moin.cgi/aaa你好bb
Apache set the PATH_INFO to /???¥?
I have checked the log that apache got right utf8 urlencoded uri. here is the
log:
"GET /moin.cgi/aaa%E5%8C%97%E4%BA%AC%E9%82%AE%E7%94%B5bb HTTP/1.1" 404 4982 "-"
"Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/534.10 (KHTML,
like Gecko) Chrome/8.0.552.224 Safari/534.10"

It seems that apache donnot translate non-ascii character right? Why it will do
some conversion here?

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message