httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 50267] New: % in message id, needs escaping as %25
Date Sat, 13 Nov 2010 20:34:56 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=50267

           Summary: % in message id, needs escaping as %25
           Product: Apache httpd-2
           Version: 2.3-HEAD
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: mod_mbox
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: jeremy@topquadrant.com


I was trying to understand why in this archive
http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/incubator-general/201011.mbox/browser 

messages from Mattmann, Chris A (388J) do not load, such as the second.

Using firefox, if I open link in new tab, I get:
http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/incubator-general/201011.mbox/ajax/%3CC8F432CA.238DB%Chris.A.Mattmann@jpl.nasa.gov%3E

which has the obvious perecent escape problem of not having escaped the 
% in the message id.

Fix this and

http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/incubator-general/201011.mbox/ajax/%3CC8F432CA.238DB%25Chris.A.Mattmann@jpl.nasa.gov%3E



returns appropriate XML content

c.f.
http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/incubator-general/201011.mbox/%3CC8F432CA.238DB%25Chris.A.Mattmann@jpl.nasa.gov%3E


The headers say:
Server: Apache/2.3.8 (Unix) mod_ssl/2.3.8 OpenSSL/1.0.0a

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message