httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 50112] buildconf broken in two places
Date Tue, 19 Oct 2010 19:33:06 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=50112

--- Comment #2 from Luke Scott <luke@cywh.com> 2010-10-19 15:33:02 EDT ---
For #1 here is the complete output:


found apr source: srclib/apr
found apr-util source: srclib/apr-util
rebuilding srclib/apr/configure
buildconf: checking installation...
buildconf: python version 2.6.1 (ok)
buildconf: autoconf version 2.61 (ok)
buildconf: libtool version 2.2.4 (ok)
Copying libtool helper files ...
$_prefix/share/aclocal/libtool.m4 not found
./buildconf failed for apr


I tried setting LIBTOOL_M4 to /usr/share/aclocal and
/usr/share/aclocal/libtool.m4 and nothing changed (output is still the same as
above).

This is the code in /usr/bin/glibtoolize which is bundled with OS X 10.6.4:

prefix=/usr
datadir=$_prefix/share
pkgdatadir=$_prefix/share/libtool
pkgltdldir=$_prefix/share/libtool
aclocaldir=$_prefix/share/aclocal

Not sure how ./buildconf gets the value of libtool.m4, but if it's reading it
directly "$_prefix" is not being parsed.

For #2 (still manually editing glibtoolize to aclocaldir=/usr/share/aclocal):

The output is:


found apr source: srclib/apr
found apr-util source: srclib/apr-util
rebuilding srclib/apr/configure
buildconf: checking installation...
buildconf: python version 2.6.1 (ok)
buildconf: autoconf version 2.61 (ok)
buildconf: libtool version 2.2.4 (ok)
Copying libtool helper files ...
buildconf: Using libtool.m4 at /usr/share/aclocal/libtool.m4.
Creating include/arch/unix/apr_private.h.in ...
Creating configure ...
Generating 'make' outputs ...
rebuilding rpm spec file
rebuilding srclib/apr-util/configure

Looking for apr source in /Users/lukescott/Downloads/httpd-2.2.17/srclib/apr
cp: /Users/lukescott/Downloads/httpd-2.2.17/srclib/apr/build/config.guess: No
such file or directory
cp: /Users/lukescott/Downloads/httpd-2.2.17/srclib/apr/build/config.sub: No
such file or directory
./buildconf failed for apr-util


Again this isn't an issue in version 2.2.14.


The above was just tested in build 2.2.17

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message