httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 48507] name based(?) vhosts has not worked properly or good with 1 ip address and ssl
Date Thu, 07 Jan 2010 19:48:13 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=48507

--- Comment #2 from Dinar <qdinar@gmail.com> 2010-01-07 11:48:12 UTC ---
i have searched before i reported this and have found that possibly there are
several bugs because of one part of code.
see also this bugs:
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=42923 "vhost certificate NOT
overriding cert from the _default:443_ vhost"
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=43218 "Wrong cert used for
vhost if ServerName is same"

now regarding(?) first of these 2 urls to other bug reports i have remembered
one more thing to add to my report: with the configuration i described , i said
that httpd said a warning on restart, it said something about _default_ , i
have/had checked my enabled virtual hosts, in none of them were written
"_default_" , also in none place of configuration , i think/remember. (so
apache used _default_ though it was not in configuration.)

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message