httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 48056] submitting a multipart form over http containing a text field with the string "poste" results in a timeout on apache
Date Mon, 26 Oct 2009 13:04:49 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=48056

--- Comment #2 from zeetaartpurf@yahoo.com 2009-10-26 06:04:44 UTC ---
I noticed this error is somehow browser dependent as well:
I can process the request using Firefox on Mac and Windows, but I get no
response using Safari or Camino on Mac, nor using Internet Explorer 6 or 7.

The access log contains:
213.219.159.242 - - [26/Oct/2009:13:51:51 +0100] "GET /test-apache/submit2.html
HTTP/1.1" 200 532
when displaying the form, but no logs are present for processing the log.

The error log contains:
[Mon Oct 26 13:59:25 2009] [error] [client 213.219.159.242] request failed:
error reading the headers

When tunneling this through a TCP Monitor, it sends out:

POST /test-apache/submit2.html HTTP/1.1
Host: atmire.com
Accept:
application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,*/*;q=0.5
User-Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10_6_1; nl-nl)
AppleWebKit/531.9 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.3 Safari/531.9
Origin: http://localhost:5555
Content-Type: multipart/form-data;
boundary=----WebKitFormBoundaryOR8ylA8ZhAFLQNo4
Referer: http://localhost:5555/test-apache/submit2.html
Accept-Language: nl-nl
Accept-Encoding: gzip, deflate
Cookie:
__utma=111872281.626312053016873200.1229939867.1249466462.1255558105.14;
__utmz=111872281.1245708531.10.1.utmcsr=(direct)|utmccn=(direct)|utmcmd=(none)
Content-Length: 371
Connection: keep-alive

------WebKitFormBoundaryOR8ylA8ZhAFLQNo4
Content-Disposition: form-data; name="dc_title"

poste
------WebKitFormBoundaryOR8ylA8ZhAFLQNo4
Content-Disposition: form-data; name="bitstream_file_type5_file5"; filename=""


------WebKitFormBoundaryOR8ylA8ZhAFLQNo4
Content-Disposition: form-data; name="submit"

click me
------WebKitFormBoundaryOR8ylA8ZhAFLQNo4--

No response is received in the TCP monitor.

I am using an Apache server which is compiled from source, with as only changes
to the configurations:
* The SSL certificates (but this issue occurs while using HTTP)
* The mod_proxy configuration (but I'm explicitly not proxying this URL to
ensure this is unrelated)
* An SVN server (also hosted on a different path)


The file is currently being hosted at
http://atmire.com/test-apache/submit2.html

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message