httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 48030] Segmentation Fault
Date Fri, 23 Oct 2009 11:02:25 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=48030

--- Comment #7 from Bernd Leibing <bernd.leibing@uni-ulm.de> 2009-10-23 04:02:20 UTC
---
I have the same problem, but the test fix
doesn't help. All child processes are segfaulting after httpd starts up.
This only occurs on the heavy loaded production server. An identical server 
without http requests works without problems

[Thu Oct 22 18:40:43 2009] [info] mod_ssl/2.2.14 compiled against Server:
Apache/2.2.14, Library: OpenSSL/0.9.8k
[Thu Oct 22 18:40:43 2009] [notice] Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14
OpenSSL/0.9.8k mod_qos/8.18 PHP/5.2.11 configured -- resuming normal operations
[Thu Oct 22 18:40:43 2009] [info] Server built: Oct 22 2009 18:05:11
[Thu Oct 22 18:40:43 2009] [notice] child pid 7306 exit signal Segmentation
fault (11)
[Thu Oct 22 18:40:43 2009] [notice] child pid 7307 exit signal Segmentation
fault (11)
[Thu Oct 22 18:40:44 2009] [notice] child pid 7340 exit signal Segmentation
fault (11)
[Thu Oct 22 18:40:44 2009] [notice] child pid 7343 exit signal Segmentation
fault (11)
[Thu Oct 22 18:40:44 2009] [notice] child pid 7344 exit signal Segmentation
fault (11)
[Thu Oct 22 18:40:44 2009] [notice] child pid 7345 exit signal Segmentation
fault (11)
[Thu Oct 22 18:40:44 2009] [notice] child pid 7341 exit signal Segmentation
fault (11)

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message