httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 47549] mod_proxy connectiontimeout setting does not works, code error
Date Wed, 05 Aug 2009 18:32:23 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=47549


Ruediger Pluem <rpluem@apache.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEEDINFO                    |RESOLVED
         Resolution|                            |FIXED


--- Comment #6 from Ruediger Pluem <rpluem@apache.org> 2009-08-05 11:32:20 PDT ---
(In reply to comment #5)

> > This was a bug in apr. The version now bundled with 2.2.12 does not contain
> > this problem. So please retest with 2.2.12.
> 
> Just test the same configuration with version 2.2.12.
> The apr_strings.c seems to have been patched, but i still get the same error :
> 
> BalancerMember Ping/Pong timeout has wrong format
> 

I cannot reproduce this issue with 2.2.12. Either you use an older apr version
that is installed somewhere else on your system or you have any kind of crappy
characters in your config (maybe invisible to your editor).

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message