httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 47215] mod_substitute doesn't work if more than one substitute is specified with default options
Date Fri, 22 May 2009 04:07:17 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=47215


avpauls@gmail.com changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEEDINFO                    |NEW




--- Comment #8 from avpauls@gmail.com  2009-05-21 21:07:14 PST ---
Backtrace is not very informative (and all this information can be taken from
"strace result"):
...
Loaded symbols for /lib64/libwrap.so.0
Reading symbols from /usr/lib64/php4/xmlrpc.so...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/php4/xmlrpc.so
Core was generated by `/usr/sbin/httpd'.
Program terminated with signal 11, Segmentation fault.
[New process 21731]
#0  0x00002b0a07f59477 in memcpy () from /lib64/libc.so.6
(gdb) bt
#0  0x00002b0a07f59477 in memcpy () from /lib64/libc.so.6
Cannot access memory at address 0x7fffa4aeec78
(gdb)




backtrace for RHEL5 i386, RHES4 i386 looks the same.
What other info can I provide ?

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message