httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
Subject DO NOT REPLY [Bug 46787] New: authnz_ldap_module: [Bad search filter] error
Date Mon, 02 Mar 2009 13:49:21 GMT

           Summary: authnz_ldap_module: [Bad search filter] error
           Product: Apache httpd-2
           Version: 2.2.3
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: critical
          Priority: P2
         Component: mod_authn_ldap

I have a strange error with authnz_ldap_module.
I have searched the web and tried a lot of combinations, but nothing helps.

This list is my only hope (ok, not the only, I cab also try

Here is my subversion.conf:

LoadModule dav_svn_module     modules/
<Location /repos>
    DAV svn
    SVNPath /var/www/svn/repos
    AuthName "Test repository"
    AuthType Basic
    AuthBasicProvider ldap
    AuthLDAPUrl            "ldap://, dc=two,
dc=one?sAMAccountName?sub?(objectClass=*) NONE"
    AuthLDAPBindDN        ""
    AuthLDAPBindPassword    "password"
    Require valid-user

And here are related error.log strings:
[Thu Feb 26 16:47:11 2009] [debug] mod_authnz_ldap.c(373): [client] [11270] auth_ldap authenticate: using URL
ldap://, dc=two,
dc=one?sAMAccountName?sub?(objectClass=*) NONE
[Thu Feb 26 16:47:11 2009] [warn] [client] [11270]
auth_ldap authenticate: user authentication failed; URI /repos
[ldap_search_ext_s() for user failed][Bad search filter]

Brawser show 500 Internal Server Error.

Please help me!
Thanks in advance and good luck!

Configure bugmail:
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

To unsubscribe, e-mail:
For additional commands, e-mail:

View raw message