httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 45416] New: Configure fails expat in apr-util
Date Thu, 17 Jul 2008 08:07:11 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=45416

           Summary: Configure fails expat in apr-util
           Product: Apache httpd-test
           Version: unspecified
          Platform: Macintosh
        OS/Version: Mac OS X 10.4
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: flood
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: ludovic@hirlimann.net


following http://httpd.apache.org/test/flood/building.html, the configure
process fails with :

checking Expat 1.95.x... no
checking old Debian-packaged expat... no
checking old FreeBSD-packaged expat... no
checking Expat 1.0/1.1... no
  setting LDFLAGS to "-L/usr/local/lib"
  adding "-I/usr/local/include" to CPPFLAGS
checking Expat 1.95.x in /usr/local... no
  nulling LDFLAGS
  removed "-I/usr/local/include" from CPPFLAGS
configuring package in xml/expat now
configure: error: expected an absolute directory name for --includedir:
NONE/include/apr-1
configure failed for xml/expat
configure failed for apr-util

configuration is :
Grey:~/Documents/work/flood ludo$ sw_vers
ProductName:    Mac OS X
ProductVersion: 10.4.11
BuildVersion:   8S165

with
Grey:~/Documents/work/flood ludo$ autoconf -V
autoconf (GNU Autoconf) 2.60


-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message