httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 45278] Make install fails on AIX : --with-included-apr option not recognized
Date Thu, 26 Jun 2008 11:11:40 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=45278





--- Comment #1 from Jeff Trawick <trawick@apache.org>  2008-06-26 04:11:39 PST ---
I haven't gotten as far as make install yet, but I easily reproduced your
configure option problems on AIX 5.3 using httpd-2.2.9 tarball.

Running buildconf locally to regenerate configure solved that, but you need
autoconf/libtool/python/GNUm4 available to run buildconf.

I still have some nasty stuff going on which I may not have time to look at
further:

Making all in support
        /home/trawick/httpd-2.2.9/srclib/apr/libtool --silent --mode=link xlc_r
-g -qHALT=E     -Wl,-brtl
-L/home/trawick/httpd-2.2.9/srclib/apr-util/xml/expat/lib   -o htpasswd -static
htpasswd.lo -Wl,-uXML_Parse  -lm
/home/trawick/httpd-2.2.9/srclib/pcre/libpcre.la ./libaprutil-1.la -lexpat
-liconv /home/trawick/httpd-2.2.9/srclib/apr/libapr-1.la -lpthread
libtool: link: cannot find the library `./libaprutil-1.la'
make: 1254-004 The error code from the last command is 1.


Here's what I was running after buildconf:

if CC=xlc_r ./configure --prefix=$HOME/229 --with-mpm=worker
--enable-mods-shared=most --with-expat=`pwd`/srclib/apr-util/xml/expat
--enable-static-support; then
  if make 2>stderr; then
    if make install 2>stderr; then
      echo "done"
    fi
  fi
fi


-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message