httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 44592] mod_proxy fails to send post request to backend server
Date Mon, 23 Jun 2008 13:20:39 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=44592


Ruediger Pluem <rpluem@apache.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|ASSIGNED                    |NEEDINFO




--- Comment #10 from Ruediger Pluem <rpluem@apache.org>  2008-06-23 06:20:38 PST ---
(In reply to comment #9)

> 
> The request to Apache has a POST-body (see decrypted frame 289 below)

Can you try without SSL on the reverse proxy. This would give us more
information about the packet flow times and would rule out that this the
fault of mod_ssl.
Please also sent the proxy configuration and your TimeOut settting


> 
> error-log
> [Tue Jun 17 11:43:49 2008] [error] (OS 10060)A connection attempt failed
> because the connected party did not properly respond after a period of time, or
> established connection failed because connected host has failed to respond.  :
> proxy: prefetch request body failed to 130.144.0.220:8000 () from
> 130.144.209.17 ()

This is a Windows specific error message. What error messages shows up if you
use the Ubuntu Apache as reverse proxy?


-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message