httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 44631] New: with-included-apr fails to work when using a separate buildroot
Date Wed, 19 Mar 2008 03:54:46 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=44631

           Summary: with-included-apr fails to work when using a separate
                    buildroot
           Product: Apache httpd-2
           Version: 2.3-HEAD
          Platform: PC
        OS/Version: Mac OS X 10.4
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Build
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: eddie@omegaware.com


When I build apache I build apache in a separate build root so the object files
do not get mixed with the source files.

example.

tar -xjf httpd-2.2.8.tar.bx2
cd httpd-2.2.8
mkdir build-worker
cd build-worker
../configure --with-lots-of-config-args \
 --with-included-apr

When this runs it aborts claiming that APR was not configured with RANDOM
support (which it was).  And also looking further up it failed to find
apr-1-config and looking at config.log it failed to include apr.h.  Upon
further inspection I noticed that the inlcuded_apr system points the apr_config
and apu_config to 

$srcdir/srclib/apr-${apr_version}-config 
   and $srcdir/srclib/apu-{apu_version}-config respectivaly.

however these should be
./srclib/apr-${apr_version}-config
   and ./srclib/apr-${apu_version}-config

note, the APR_FIND_* lines are fine.


-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message