httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 44592] New: mod_proxy fails to send post request to backend server
Date Thu, 13 Mar 2008 00:43:15 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=44592

           Summary: mod_proxy fails to send post request to backend server
           Product: Apache httpd-2
           Version: 2.2.6
          Platform: PC
        OS/Version: Windows 2000
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P1
         Component: mod_proxy
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: arouncoumar@gmail.com
                CC: arouncoumar@gmail.com


Randomly, IE has to wait for 5 minutes for its request to be processed. After 5
mins, it gets a 500. Upon debugging, mod_proxy didnt send this request to
backend server for processing. Instead it failed with 

[Wed Mar 12 09:21:08 2008] [error] (OS 10060)A connection attempt failed
because the connected party did not properly respond after a period of time, or
established connection failed because connected host has failed to respond.  :
proxy: prefetch request body failed to 10.33.35.97:8080 (usdawdev05.infor.com)
from 10.33.130.130 ()

Any clues on how to resolve this? Thanks 

More snippets
=============
[Wed Mar 12 09:16:07 2008] [debug] mod_proxy_http.c(54): proxy: HTTP:
canonicalising URL //usdawdev05.infor.com:8080/wmweb/wms/wmsapp.ctrl
[Wed Mar 12 09:16:07 2008] [debug] proxy_util.c(1412): [client 10.33.130.130]
proxy: http: found worker http://usdawdev05.infor.com:8080/wmweb for
http://usdawdev05.infor.com:8080/wmweb/wms/wmsapp.ctrl, referer:
http://usdawdev05.infor.com/wmweb/wms/wmsapp.ctrl?S|G|loginRequest=1274
[Wed Mar 12 09:16:07 2008] [debug] mod_proxy.c(819): Running scheme http
handler (attempt 0)
[Wed Mar 12 09:16:07 2008] [debug] mod_proxy_http.c(1693): proxy: HTTP: serving
URL http://usdawdev05.infor.com:8080/wmweb/wms/wmsapp.ctrl
Sometime
[Wed Mar 12 09:16:07 2008] [debug] proxy_util.c(1852): proxy: HTTP: has
acquired connection for (usdawdev05.infor.com)
[Wed Mar 12 09:16:07 2008] [debug] proxy_util.c(1913): proxy: connecting
http://usdawdev05.infor.com:8080/wmweb/wms/wmsapp.ctrl to
usdawdev05.infor.com:8080
[Wed Mar 12 09:16:07 2008] [debug] proxy_util.c(2012): proxy: connected
/wmweb/wms/wmsapp.ctrl to usdawdev05.infor.com:8080
[Wed Mar 12 09:16:07 2008] [debug] proxy_util.c(2109): proxy: HTTP: backend
socket is disconnected.
[Wed Mar 12 09:16:07 2008] [debug] proxy_util.c(2169): proxy: HTTP: fam 2
socket created to connect to usdawdev05.infor.com
[Wed Mar 12 09:16:07 2008] [debug] proxy_util.c(2266): proxy: HTTP: connection
complete to 10.33.35.97:8080 (usdawdev05.infor.com)
[Wed Mar 12 09:21:08 2008] [error] (OS 10060)A connection attempt failed
because the connected party did not properly respond after a period of time, or
established connection failed because connected host has failed to respond.  :
proxy: prefetch request body failed to 10.33.35.97:8080 (usdawdev05.infor.com)
from 10.33.130.130 ()
[Wed Mar 12 09:21:08 2008] [debug] proxy_util.c(1870): proxy: HTTP: has
released connection for (usdawdev05.infor.com)
[Wed Mar 12 09:21:08 2008] [error] [client 10.33.130.130] Handler for
proxy-server returned invalid result code 730060, referer:
http://usdawdev05.infor.com/wmweb/wms/wmsapp.ctrl?S|G|loginRequest=1274
[Wed Mar 12 09:21:08 2008] [debug] mod_deflate.c(601): [client 10.33.130.130]
Zlib: Compressed 535 to 322 : URL /wmweb/wms/wmsapp.ctrl, referer:
http://usdawdev05.infor.com/wmweb/wms/wmsapp.ctrl?S|G|loginRequest=1274


-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message