httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 44496] New: 100% CPU utilization by Apache in Forward Proxy mode -- please help
Date Wed, 27 Feb 2008 11:33:04 GMT
http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=44496

           Summary: 100% CPU utilization by Apache in Forward Proxy mode --
                    please help
           Product: Apache httpd-2
           Version: 2.2.8
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: critical
          Priority: P2
         Component: mod_proxy
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: pbelau1@yahoo.com


I've reported this bug before but it was never resolved. The short of it is
that I'm occasionally seeing Apache using nearly 100% CPU while running in
foward proxy mode.  I have made several backtraces at short intervals if anyone
would like to see them. strace shows nothing interesting but I did notice that
the number of threads seems to vary wildly within the high-utilization process.
This is not the case in a normal Apache process.

Anyway, I would really appreciate some help with this issue. Even some
reasonable advice as to what I can do to debug this myself would be great. That
said, please keep in mind that I'm running in a production environment so the
amount of "expensive" debugging that I can do is limited.

Thanks again in advance for your help.


-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message