httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 44476] - Apache service fails to start due to missing dependency
Date Sun, 24 Feb 2008 12:23:31 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=44476>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=44476





------- Additional Comments From fischerfm@yahoo.de  2008-02-24 04:23 -------
(In reply to comment #1)
> I don't think Apache service depends on Browser service since not all Apache 
> httpd users use Windows Network.
> 

Strange logic: Then we wouldn't even need an Apache service under Windows, since
not all httpd users will start Apache automatically during boot time. And there
is no mentioning in the docs or the httpd.conf itself that Windows network
should not be used when starting Apache as a service during boot time.

I am just suggesting to add the "Browser" dependency per default at installation
time and all cases (network - no network) would be handled "out of the box"
without fiddling around with the registry.
Or we put something up in the docs like: "Windows network not supported when
using Apache as a service."
Right now it's a real and really time wasting bug.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message