httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 44046] New: - Monitor not usable on Vista 64-bit
Date Mon, 10 Dec 2007 15:29:34 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=44046>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=44046

           Summary: Monitor not usable on Vista 64-bit
           Product: Apache httpd-2
           Version: 2.2.6
          Platform: PC
        OS/Version: Windows Vista
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Win32 MSI Installer
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: sslavic@yahoo.com


Under Vista 64bit (Business) edition I started installation of
apache_2.2.6-win32-x86-openssl-0.9.8e.msi by running it as Administrator,
everything goes well, Apache service is started, Monitor is started but no menu
item is created in start menu for Monitor. While not restarted yet, Monitor is
usable, stopping and starting service works. After Vista 64 is manually
restarted Apache service is started with the system but not the Monitor, and
when Monitor is started manually one can not Stop service using it - clicking on
it results in simply nothing. Some solutions I've found on web recommended
running Monitor in Windows XP SP2 compatibility mode, but it didn't work for my
Vista 64-bit.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message