httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 43939] - mod_deflate is causing SSI's which include "default" URLs to fail
Date Thu, 22 Nov 2007 21:03:01 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=43939>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=43939





------- Additional Comments From rpluem@apache.org  2007-11-22 13:03 -------
I am not sure if this is really Bug 17629 as
<!--#include virtual="/test/index.html"--> works (which is a subrequest).

Having 

<!--#include virtual="/test/"--> 

not working smells to me like a problem with (fast) internal redirects or
mod_dir and not with subrequests.
We are losing our content filters (and thus mod_deflate) because of the
ap_sub_req_lookup_uri call in mod_dir.c:fixup_dir with NULL as last parameter.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message