httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 42917] New: - Cannot load mod_proxy_connect
Date Tue, 17 Jul 2007 11:34:17 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=42917>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=42917

           Summary: Cannot load mod_proxy_connect
           Product: Apache httpd-2
           Version: 2.2.4
          Platform: Other
        OS/Version: Solaris
            Status: NEW
          Severity: major
          Priority: P2
         Component: mod_proxy
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: asantiago@atlasit.com


Hi, I can not load mod_proxy_connect at startup . I have compiled from source .
I'm running two instances with the same binaries. Instance listening in port 80
works  fine. When I try to start the instance in port 443 with SSL it raises
this error:

httpd: Syntax error on line 11 of /app/proxy_ssl/etc/httpd.conf: Cannot load
/app/base/apache/httpd/modules/mod_proxy_connect.so into server: ld.so.1: httpd:
fatal: relocation error: file
/app/base/apache/httpd/modules/mod_proxy_connect.so: symbol
ap_get_server_banner: referenced symbol not found


Modules are loaded in the same order in both instances.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message