httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 42667] New: - mod_proxy_balancer not reporting when workers are re-activated
Date Thu, 14 Jun 2007 21:04:04 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=42667>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=42667

           Summary: mod_proxy_balancer not reporting when workers are re-
                    activated
           Product: Apache httpd-2
           Version: 2.2.3
          Platform: Other
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: mod_proxy_balancer
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: tom@greenleaftech.net


I see the following messages in the error log for a specific site that's
configured to use mod_proxy_balancer:

[Thu Jun 14 09:00:06 2007] [error] (111)Connection refused: proxy: HTTP: attempt
to connect to xx.xx.xx.xx:xxx (xx.xx.xx.xx) failed
[Thu Jun 14 09:00:06 2007] [error] ap_proxy_connect_backend disabling worker for
(xx.xx.xx.xx)

However, by checking the application log files, I can see that traffic is being
forwared to this application instance from the apache server running
mod_proxy_balancer. Shouldn't this be reporting somewhere that the worker has
been re-activated?

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message