httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 42746] - ap_get_server_port function always returns "80"
Date Thu, 28 Jun 2007 09:24:39 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=42746>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=42746





------- Additional Comments From fiszman@o2.pl  2007-06-28 02:24 -------
(In reply to comment #2)
> Please post your configuration for the virtual host where this happens.
> Especially let us know the settings for UseCanonicalPhysicalPort and
> UseCanonicalName.
> 
> http://httpd.apache.org/docs/2.2/en/mod/core.html#usecanonicalname
> http://httpd.apache.org/docs/2.2/en/mod/core.html#usecanonicalphysicalport

OK, I have added the attachement which is designed for my server.

UseCanonicalPhysicalPort  - it is not set in the configuration file, so default
value is used.

UseCanonicalName - is set to: On

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message