httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 41346] - apache 2.2.4 couldn't start rotatelogs.exe
Date Fri, 08 Jun 2007 11:25:09 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=41346>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=41346





------- Additional Comments From nttnguyen@tma.com.vn  2007-06-08 04:25 -------
I'm running into the same problem on Windows Server 2000 SP4 plaform. I'm using 
the syntax as :

ErrorLog "|C:/PROGRA~1/VSCommon/apache/bin/rotatelogs.exe 
C:/PROGRA~1/VSCommon/apache/logs/error.%Y%m%d 86400"

The Apache v2.2.4 couldn't start at the first time I installed it after 
building, with the same error dialogs invoked as Sander Temme got.

Anybody have suggestion on how to have rotatelogs worked? It's been a while and 
this bug's status is still "NEW", so I wonder if I missed any solution given 
somewhere on earth?



-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message