httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 42480] New: - Apache installation wizard interrupted
Date Tue, 22 May 2007 00:02:35 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=42480>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=42480

           Summary: Apache installation wizard interrupted
           Product: Apache httpd-2
           Version: 2.2.4
          Platform: All
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Keywords: ErrorMessage
          Severity: blocker
          Priority: P1
         Component: Win32 MSI Installer
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: neoyorkcity@gmail.com


I am running windows xp professional with service pack 2, 

my problem is that after i download apache_2.2.4-win32-x86-no_ssl.msi and as an 
admin user I double click the installer, only to get this message:

The installation wizard was interrupted before Apache HTTP Server 2.2.4 could 
be completely installed.

Your system has not been modified. To complete installation at another time, 
please run setup again.

Please tell me how can i fix that problem ?


I have tried the following to no avail


Check permissions on the installation folder. Done. Everyone, SYSTEM, Users, 
Administrators and my account have Full rights. 
as per (http://www.apache.org/dist/httpd/binaries/win32/TROUBLESHOOTING.html) 
by running the following command with Start -> Run... “MSIEXEC /i 
d:\path\to\file\apache_version.msi”
tried running another version of apache:  currently i have tried 
apache_1.3.37-win32-x86-no_src.msi
apache_2.0.59-win32-x86-no_ssl.msi
apache_2.0.59-win32-x86-openssl-0.9.7j.msi
apache_2.2.4-win32-x86-no_ssl.msi
apache_2.2.4-win32-x86-openssl-0.9.8d.msi
Disabled AntiVirus; no firewall, or other windows programs running. Tried over 
half a dozen times, reboots and all.
Made sure that window's IIS was uninstalled
tried runnning the setup from my C drive (i wonder how this worked for some 
user , didnt work me thou ) 
Try disabling my LAN network and try to end all processes that aint necessary 
(sugested by http://forums.devarticles.com/web-server-configuration-51/apache-
installation-wizard-interrupted-19727.html)

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message