httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 39095] - ldap_simple_bind_s fails
Date Wed, 30 May 2007 18:58:19 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=39095>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=39095





------- Additional Comments From bnicholes@apache.org  2007-05-30 11:58 -------
This goes back to Jeff's comment in comment #2.  When mod_ldap attempts to use 
the connection, is evaluates the error code that is returned.  In that 
evaluation, it looks for SERVER_DOWN and then retries.  We have already seen 
several places where the Windows LDAP server is returning error codes that are 
different from OpenLDAP or Novell LDAP.  This looks like another one.  I don't 
have a Windows LDAP server nor am I running Apache on Windows so I really 
don't know what error code the Windows LDAP server is returning.  But my guess 
is that the error code is something other than what is expected.  More 
research would have to be done at the source code level by somebody that is 
running the code on Windows.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message