httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 42078] New: - 2.2.4 installer for windows doesn't detect blank domain/server/email entries
Date Tue, 10 Apr 2007 12:27:57 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=42078>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=42078

           Summary: 2.2.4 installer for windows doesn't detect blank
                    domain/server/email entries
           Product: Apache httpd-2
           Version: 2.2.4
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Win32 MSI Installer
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: lapidis666-asf@yahoo.com


With 2.2.4 installer for windows (apache_2.2.4-win32-x86-no_ssl.msi), blank
domain name/web server name/email entries aren't detected and the installer just
lets them go. 

This will lead to unsuccessful installation of Apache.

With 2.0.59 installer, we don't have this problem.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message