httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 41777] New: - rewrite - backreferences do not work as expected
Date Wed, 07 Mar 2007 07:47:34 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=41777>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=41777

           Summary: rewrite - backreferences do not work as expected
           Product: Apache httpd-2
           Version: 2.2.4
          Platform: Other
        OS/Version: other
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: mod_rewrite
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: arekm@pld-linux.org


Two scenarios. First:

RewriteCond %{SERVER_NAME} ^www\.(.*)\.xyz\.pl$ [NC]
RewriteRule ^(%1/.*)$  http://www.xyz.pl/$1 [L,R]

% backreferences doesn't work in first argument of RewriteRule: ^(%1/.*)$
It's just treated literally.

The other case is:
RewriteCond %{SERVER_NAME} ^www\.(.*)\.xyz\.pl$ [NC]
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^/%1$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$  http://www.xyz.pl/$1 [L,R]

% backreference doesn't work in second RewriteCond even if first matches.

Documentation says that % backreference should work there IMO.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message