httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 41310] - HPPTD -X _k start -- fails without errors and stops without errors
Date Mon, 08 Jan 2007 21:05:37 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=41310>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=41310





------- Additional Comments From medwayis@yahoo.com  2007-01-08 13:05 -------
as stated above:

(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)

-----   STOPS HERE - NOTHING MORE ----- still running as of this report

thread apply all bt full -- unable to run because  it stops as stated above. 

-rw-r--r--  1 root   root        0 Jan  8 15:56 error_log - NOTHING IN THE LOG.

so it'is still broken. HTTPD is supposed to run as indicated in ps -aux, but never releases
the command 
line to continue running.

a proper start of httpd should return "[  OK  ]"

sample --  [root@terasembot httpd]#httpd                              [   OK   ]

but does not, it does this:

[root@terasembot httpd]#httpd

wait a few minutes later.
you get this

[root@terasembot httpd]#

and thats it.

I did get a strace on HTTPD. that might the only one command I can think of that will enable
me to 
create a log file.


do you want to strace file?

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message