httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 41211] New: - Apache/1.3.34 (Ubuntu) + SSLVerifyClient: httpd doesnt start
Date Tue, 19 Dec 2006 15:39:50 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=41211>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=41211

           Summary: Apache/1.3.34 (Ubuntu) + SSLVerifyClient: httpd doesnt
                    start
           Product: Apache httpd-1.3
           Version: 1.3.34
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Other mods
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: oliver.schuppart@dna-gmbh.de


Hi,

I have several different server running fine, only óne with Apache/1.3.34 
(Ubuntu) does't even start withe the diretives:
<Location /xxx/xx/html/xxx_yyy>
SSLRequireSSL
SSLVerifyClient      require
SSLVerifyDepth       1
SSLRequireSSL
SSLOptions              +StrictRequire +FakeBasicAuth
SSLRequire           %{SSL_CLIENT_S_DN_O}  eq "xyz" and %{SSL_CLIENT_S_DN_
</Location>
Is this a bug or does this apache version needs  different diretives?
SSL without client auth works fine on this server, client auth with the same CA 
on other machines is also ok. Any idea? Thanks in advance

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message