httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 40650] New: - cgi not working documentation failure
Date Sun, 01 Oct 2006 12:36:52 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=40650>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=40650

           Summary: cgi not working documentation failure
           Product: Apache httpd-2
           Version: 2.2.0
          Platform: PC
               URL: http://httpd.apache.org/docs/2.0/howto/cgi.html
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: minor
          Priority: P5
         Component: Documentation
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: lassi.vaatamoinen@dnainternet.net


Not possible to get cgi-scripts working outside ScriptAlias directory in Suse 10.1
(Not possible to change the scriptalias dir also to make it work).

For example cgi-script execution in /home/*/public_html/cgi-bin/ not possible,
even after very long & tough configuring. Documentation says also: 

"Apache > HTTP Server > Documentation > Version 2.0 > How-To "

And version should be 2.2. Propably configuration scheme has ALSO changed??
Fix, please.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message