httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 40340] New: - httpd as reverse proxy with SSL and IBM Lotus Domino as backend is not working right
Date Tue, 29 Aug 2006 06:30:24 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=40340>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=40340

           Summary: httpd as reverse proxy with SSL and IBM Lotus Domino as
                    backend is not working right
           Product: Apache httpd-2
           Version: 2.2.2
          Platform: Other
        OS/Version: other
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: mod_proxy
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: pekka.panula@sofor.fi


I got httpd v2.2.x (also i have uses 2.0.x series) as reverse proxy and i got
IBM Lotus Domino servers (v6.x.x) as backend where www-pages are (as .NSF
databases).

Things does not work right if i put SSL-working on httpd, pages do not load
correctly (stalling, etc), many mystic errors, its random, sometimes it does not
work right even with http (without ssl). 

If i take httpd out and direct traffic directly to IBM Lotus Domino, all goes
well. So problem is that httpd does not like IBM Lotus Domino. Has anyone got
any clue whats happening?

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message