httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 39095] - ldap_simple_bind_s fails
Date Wed, 14 Jun 2006 21:52:15 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=39095>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=39095


4chrisj@gmail.com changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
           Severity|normal                      |major




------- Additional Comments From 4chrisj@gmail.com  2006-06-14 21:52 -------
Experiencing same problem
After about 10+ minutes I'm seeing the following in the error log
[LDAP: ldap_simple_bind_s() failed][Unavailable]

Users see an Internal Server Error page
If they refresh the page, the page will load again.

Looks like the LDAP connection pool becomes invalid and an error is displayed.  
After the error, the next request reconnects to the ldap.

I have tried almost every immaginable LDAPCacheTTL and LDAPOpCacheTTL value 
except for disabling caching altogether.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message