httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 39493] New: - No output on Virtual I386 Server (Virtuozzo)
Date Fri, 05 May 2006 14:48:09 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=39493>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=39493

           Summary: No output on Virtual I386 Server (Virtuozzo)
           Product: Apache httpd-2
           Version: 2.2.2
          Platform: All
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: All
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: bugzilla@voos.de


I've built 2.2.0 an 2.2.2 from source on a virtual I386 server which uses
Virtuozzo as virtualization platform. I got the same effect with both versions:
The build process succeeded with no errors. Then I start Apache with the default
configuration and my browser shows "It works". Then I enable the "/manual" alias
for the local documentation. When I call it with the browser there is no output,
blank page. The logfiles don't show errors, the access logfile says that the
content was delivered normally (GET with status 200 or 206). This is the same
with prefork and worker mpm. The 2.0.58 and other 2.0.x versions don't have the
problem.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message