httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 39479] - httpd 2.0.58 build fails with segfault on Solaris 7
Date Thu, 04 May 2006 12:19:02 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=39479>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=39479





------- Additional Comments From glenn@apache.org  2006-05-04 12:19 -------
The generated libtool shell script is using ksh and works fine
for all other uses in the build except for this one instance.

The libtool script core dumps when run within the build,
when the libtool cmd line above is executed, even when
ksh is used to invoke the libtool script. The only way
I have been able to get libtool to work for this single
case is by executing it by hand with "ksh -vx".

Here is the #! line from srclib/apr/libtool:

#! /bin/ksh

Here is the SHELL= line:

# Shell to use when invoking shell scripts.
SHELL="/bin/ksh"

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message