httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 39474] - Can not configure httpd 2.2.2 when "--with-ssl" was set
Date Wed, 03 May 2006 20:01:26 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=39474>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=39474


rpluem@apache.org changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |NEEDINFO




------- Additional Comments From rpluem@apache.org  2006-05-03 20:01 -------
This has been there for over two years (which does not prove that it is
correct). As SSL works for me I think that besides this issue other things are
wrong in your  environment. What kind of OS are you using? Which version of openssl?
Please post your complete configure call and attach its output.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message